Navi logotip
Galerija
O klubu
Tekmovanje
Finale/Playoffs 2018 – Mešano 1. Liga Tabela & rezultati Mešano 2017/18
Galerija Dokumenti
Statut Pravilnik o materialno finančnem poslovanju Disciplinski pravilnik
O klubu Obišči nas
 

Bronasta medalja plod trdega dela

Objavljeno: 3. 9. 2016 - 13:12
Napisal: Tadej Žganjar
Kategorija: Dodgeball Klub Pomurje

Slovenska reprezentanca v dodgeballu,sestavljena samo iz igralcev in igralk iz Pomurja, se je minuli konec tedna, v Parizu, udeležila evropskega prvenstva v dodgeballu. Na prvenstvu so nastopali v treh kategorijah in sicer z žensko, moško in mešano ekipo.
Ženska ekipa je na evropskem prvenstvu  dosegla izjemen uspeh. V skupinskem delu so najprej premagale lanske prvakinje igralke Walesa, potem pa očitale lekcijo še Italjankam, ki so na lanskem prvenstvu osvojile bronasto odličje, ter tako brez poraza suvereno osvojile prvo mesto v skupini. V četrtfinalu jih je čakal težak nasprotnik, saj so jim nasproti stale domačinke Francozije, ampak naša dekleta so brez težav z 8:0 premagale tudi domačinke, ter se tako uvrstile v polfinalu. V polfinalu so žal morale priznati premoč kasnejšim zmagovalkam Avstrijkam, ki so jih premagale s 8:4. Čakala jih je še zgodovinska tema proti ekipi Škotske, katero so odpihnile s 8:0 in se tako več kot zasluženo veselile bronaste medalje.

Slovenija je z žensko ekipo že nastopala na Evropskih prvenstvih, moška in mešana ekipa pa sta v Franciji doživeli krstni nastop. Moška ekipa je v močni konkurenci dosegla izjemno 9. mesto od 14 reprezentanc, z mešano ekipo pa so med 11 reprezentancami prav tako dosegli 9. mesto.

Ob vrnitvi s prvenstva so jim prijeten sprejem pripravili v občini Sveti Jurij ob Ščavnici.

Zahvaljujejo se vsem sponzorjem in donatorjem, ki so nam omogočili pot na Evropsko prvenstvo.

Slovenija do bronastega odličja na Evropskem prvenstvu!

Objavljeno: 28. 8. 2016 - 15:30
Napisal: Tadej Žganjar
Kategorija: Dodgeball Klub Pomurje

Slovenska ženska reprezentanca se iz Evropskega prvenstva v Franciji vrača z bronastim odličjem!

Moška reprezentanca je osvojila 9.mesto, prav tako je tudi mešana ekipa bila na koncu deveta.

Več o rezultatih sledi v prihodnjih dneh.

Reprezentanca potuje v Francijo

Objavljeno: 24. 8. 2016 - 12:43
Napisal: Tadej Žganjar
Kategorija: Dodgeball Klub Pomurje

Slovenska reprezentanca v dodgeballu se danes odpravlja na Evropsko prvenstvo v Francijo. Zahvaljujemu se vsem, ki so prispevali svoj delež in omogočili reprezentanci nastop v Franciji.

Tekme si boste lahko v živo ogledali na tej povezavi: PRENOS TEKEM


 
aip Tiskarna PraprotnikAlenka Kurbus Šiško s.p. - Računovodski servisAP GaubeMakoter - avtomateriali, avtoservisAvto RajhPogredništvo BanfiBar Baza - Milena Žižek s.p.BolehnečiciBunker - Post Apocalyptic Steampunk barCDC TrgovinaCleangradDastrojDengradDioniz Bar LjutomerDnevni bar Pri Bobnjarueasy DriveEli Pron d.o.o.ELRAD International d.o.o.FaceFerolin CNC TechnologyFoto BerkeFoto Zauneker d.o.o.Občina GradHotel DianaKAM ČevljarstvoKavarna GašKema d.o.o.Keramičarstvo Kosajnč BoštjanK Tisk Poslovna DarilaOkrepčevalnica LagunaLarmonia gostiščeAdriatic SlovenicaFemos d.o.o.Občina KriževciMarinCom d.o.o.NogradOletic-GpiLOVREC-BIRO d.o.o.LuštMakoter d.o.o.Marjana Kranjec s.p. - Računovodstvo in svetovanjeMarjan Šadl - dr. med. specialist pulmologije, pnevmologije, alergologijeTransport - Filipič Marko s.p.Zavarovalno zastopanje Milan Kosec s.p.Mestna občina Murska SobotaMurska TransportNiros kovinarstvo - Janez Tišler s.p.Novo-Tech SloveniaObčina LjutomerPannonian SailorCaffe PetroniaPomgrad d.d.PSC Ljutomer d.o.o.Radenska d.o.o.Transport Rojko, Gregor Rojko s.p.SaubermacherZavarovalnica SavaInstalacije SedmakS3CStudio WolfObčina Sveti Jurij ob ŠčavniciŠIC Bar CafeŠinko Kleparstvo KrovstvoAvtoličarstvo Franc Škrinjar s.p.TalumTAP MlinaričTisk Prelog Matic Prelog s.p.TranspakZavarovalnica TriglavVartal d.o.o.Okrepčevalnica pri veselem goričancuŠadl Pahor Vida - specialistična ambulanta medicine dela, prometa in športaVina KOLBLReklamna agencija VizijaVTH Hack Jožef s.p.WienerbergerVzajemna zdravstvena zavarovalnicaSadjarstvo Zorko KutinciSlaščičarstvo ZVER