Navi logotip
Galerija
O klubu
Tekmovanje
Finale/Playoffs 2018 – Mešano 1. Liga Tabela & rezultati Mešano 2017/18
Galerija Dokumenti
Statut Pravilnik o materialno finančnem poslovanju Disciplinski pravilnik
O klubu Obišči nas
 

Reprezentanca tudi iz Škotske z bronom!

Objavljeno: 27. 8. 2017 - 10:20
Napisal: Tadej Žganjar
Kategorija: Dodgeball Klub Pomurje

Reprezentanca Slovenije se je pred petimi dnevi vrnila iz Evropskega prvenstva, ki je potekalo na Škotskem. Barve Slovenije sta zastopali dve reprezentanci in sicer ženska ter mešana.

Ponovno lahko govorimo o vrhunskem rezultatu, saj so dekleta podobno kot lani osvojila bronasto odličje, mešana ekipa pa je na koncu pristala na nehvaležnem četrtem mestu, ampak kljub temu je to velik napredek gledano na lansko prvenstvo.

Obe reprezentanci sta si s tem priborili vozovnico za svetovno prvenstvo, ki bo prihodnje letu v New Yorku v znamenitem Square Garden-u.

Ženska reprezentanca se je v predtekmovanju pomerila z Italijo, Francijo, Švico, ter pa Anglijo. V skupini so od naših deklet bile boljše le Angležinje.

Mešana reprezentanca pa je v predtekmovanju tekmovala z domačini, Nizozemsko, Švico in Avstrijo. Na koncu so osvojili 3 .mesto v tej skupini.

V četrtfinalu je ženska reprezentanca pometla z Irsko, mešana pa je imela pred seboj težko nalogo saj so se pomerili proti favorizirani reprezentanci Wales-a. Sledila je dramatična tekma, ter na veliko presenečenje vseh uvrstitev Slovenije v polfinale!

V polfinalu sta se obe reprezentanci srečali s sosedi Avstrijci, kateri so nas zasluženo premagali in tako je sledila tekma za bronasto odličje.

Dekleta so se za bron pomerile z reprezentanco Severne Irske in s pametno igro in borbenostjo ponovno osvojile 3.mesto na EP.

Mešana reprezentaca je igrala proti domačinom in bila kar nekaj časa v igri za bron, a žal na koncu je zmanjkalo nekaj športne sreče in to je pomenilo 4. mesto, a kljub temu uvrstitev na svetovno prvenstvo.

Žal je to prvenstvo izpustila moška reprezentanca, upajmo, da bo na naslednjem prvenstvu spet prisotna.

V ženski kategoriji je nastopalo 11 ekip, v mešani 14, ter moški 13 ekip.

Končne uvrstitve:

ženske: 1. Mesto: Avstrija, 2. mesto: Anglija, 3. mesto: Slovenija
mešano: 1. Mesto: Anglija, 2. mesto: Avstrija, 3. mesto: Škotska, 4. mesto: Slovenija
moški: 1. Mesto: Anglija, 2. mesto: Severna Irska, 3. mesto: Avstrija, 4. mesto: Irska

Reprezentanca v polnem teku priprav na EP na Škotskem

Objavljeno: 9. 8. 2017 - 20:03
Napisal: Tadej Žganjar
Kategorija: Dodgeball Klub Pomurje

Reprezentanca Slovenije v dodgeballu počasi prihaja v zadnjo fazo priprav za prihajajoče evropsko prvenstvo, ki ga gosti Škotska. Na tem prvenstvu si bo reprezentanca poskušala zagotoviti vstopnico za svetovno prvenstvo ki bo prihodnje leto v New Yorku v znamenitem Madison Square Garden-u.

V mesecu juniju je reprezentanca začela s treningi za fizično pripravljenost in sicer so se reprezentanti in reprezentantke pripravljale v fitnesu, na tem mestu bi se radi zahvalili Mateju Vrbančiču in ŠIC Baru za prosti vstop v fitnes. V mesecu juliju in avgustu pa se je reprezentanca pripravljala v športni dvorani OŠ Ivana Cankarja Ljutomer. Obenem se želimo zahvaliti tudi Avto Rajhu, ki nam stoji ob strani skozi celotno sezono, z njihovimi kombiji pa se bomo tudi odpravili na letališče kjer se bo pot potem nadaljevala z letalom na Škotsko.

Na koncu ne smemo niti pozabiti na opremo naših reprezentantov in reprezentantk, tu se zahvaljujemo K Tisku, ki je naši reprezentanci zagotovil novo opremo.
Vse ostale donatorje, ki so nam pomagali na poti do Škotske bomo objavili naknadno.

Na prvenstvu bo reprezentanca tekmovala z žensko in mešano ekipo, letos žal brez nastopa ostaja moška reprezentanca.

Reprezentanco bodo tako na letošnjem EP zastopali:

Jaka Grantaša, Andrej Kozar, Aleš Pintarič, Jani Ščavničar, Primož Kolbl, Martina Šijanec, Sabina Kurbus, Tina Kolbl, Petra Trajbarič, Karmen Klar, Barbara Kaučič, Mojca Buzeti in Laura Horvat.

Ženska ekipa domov s pokalom, moška klavrno končala sezono

Objavljeno: 22. 3. 2017 - 17:07
Napisal: Tadej Žganjar
Kategorija: Dodgeball Klub Pomurje

V nedeljo se je odvijalo še zadnje dejanje Avstrijske lige v dodgeballu, ženska ekipa je na koncu po pravi drami dobila tekmo za tretje mesto in se je domov vrnila s prvim pokalom v klubski zgodovini, medtem ko se moška ekipa zaradi številnih poškodb in odpovedi ni udeležila sklepnega dejanja lige in je na koncu kljub temu osvojila dobro šesto mesto.


 
aip Tiskarna PraprotnikAlenka Kurbus Šiško s.p. - Računovodski servisAP GaubeMakoter - avtomateriali, avtoservisAvto RajhPogredništvo BanfiBar Baza - Milena Žižek s.p.BolehnečiciBunker - Post Apocalyptic Steampunk barCDC TrgovinaCleangradDastrojDengradDioniz Bar LjutomerDnevni bar Pri Bobnjarueasy DriveEli Pron d.o.o.ELRAD International d.o.o.FaceFerolin CNC TechnologyFoto BerkeFoto Zauneker d.o.o.Občina GradHotel DianaKAM ČevljarstvoKavarna GašKema d.o.o.Keramičarstvo Kosajnč BoštjanK Tisk Poslovna DarilaOkrepčevalnica LagunaLarmonia gostiščeAdriatic SlovenicaFemos d.o.o.Občina KriževciMarinCom d.o.o.NogradOletic-GpiLOVREC-BIRO d.o.o.LuštMakoter d.o.o.Marjana Kranjec s.p. - Računovodstvo in svetovanjeMarjan Šadl - dr. med. specialist pulmologije, pnevmologije, alergologijeTransport - Filipič Marko s.p.Zavarovalno zastopanje Milan Kosec s.p.Mestna občina Murska SobotaMurska TransportNiros kovinarstvo - Janez Tišler s.p.Novo-Tech SloveniaObčina LjutomerPannonian SailorCaffe PetroniaPomgrad d.d.PSC Ljutomer d.o.o.Radenska d.o.o.Transport Rojko, Gregor Rojko s.p.SaubermacherZavarovalnica SavaInstalacije SedmakS3CStudio WolfObčina Sveti Jurij ob ŠčavniciŠIC Bar CafeŠinko Kleparstvo KrovstvoAvtoličarstvo Franc Škrinjar s.p.TalumTAP MlinaričTisk Prelog Matic Prelog s.p.TranspakZavarovalnica TriglavVartal d.o.o.Okrepčevalnica pri veselem goričancuŠadl Pahor Vida - specialistična ambulanta medicine dela, prometa in športaVina KOLBLReklamna agencija VizijaVTH Hack Jožef s.p.WienerbergerVzajemna zdravstvena zavarovalnicaSadjarstvo Zorko KutinciSlaščičarstvo ZVER